Zorgverzekeraars

Als cliënt wil jij graag weten of de zorg vergoed wordt door de zorgverzekeraar. Met bijna alle zorgverzekeraars hebben wij een overeenkomst voor 2024.

Psychotherapie Intensief Malden heeft met bijna alle grote zorgverzekeraars een contract afgesloten. Hieronder kun je een lijst downloaden met daarin alle zorgverzekeraars waarmee wij een overeenkomst hebben afgesloten vanaf 1 januari t/m 31 december 2023. Jaarlijks veranderen de contracten die zorgverzekeraars afsluiten met zorginstellingen en vrijgevestigde praktijken. Dit kan gevolgen hebben voor de vergoeding van jouw zorg binnen onze praktijk. Wanneer Psychotherapie Intensief Malden geen contract heeft met de nieuwe zorgverzekeraar of geen contract voor de polis van jouw keuze, dan zul je mogelijk een deel van de zorgkosten zelf moeten betalen. Informeer daarom altijd bij jouw verzekeraar. Deze kan jou het beste informeren over de inhoud van jouw polis, of je een vrije keuze hebt voor zorgverleners en of de door jou gewenste zorg wordt vergoed bij de zorgverlener van jouw keuze.

Zorgverzekeraars 2024

CZ groep: 
Helaas hebben wij met de CZ groep geen overeenkomst kunnen afsluiten. Een gevolg hiervan is dat u, indien u geen 100% restitutiepolis heeft, een deel van de nota zelf moet betalen. Regelmatig zal u een nota van ons ontvangen die u vervolgens op kunt sturen naar uw zorgverzekeraar. Zij zullen afhankelijk van uw zorgverzekeringspolis het gehele of een gedeelte van de nota aan u vergoeden.